Exclusive repair

Denne serien for moden hud reparer og revitaliserer. Produktene er beregnet for moden hud som viser tegn til aldring, og de gir fuktighet samtidig som de strammer opp huden. Uten parabener, fargestoffer, silikoner og serien møter høyeste standard til moderne hudpleieprodukter.

Dagkrem Exclusive Repair

Jevnlig bruk av denne kremen gjør moden hud mykere og motvirker aldringstegn. Huden blir strammere, jevnere og glattere – med faste konturer som varer hele dagen. Inneholder arganolje, ceramider og koreansk ginseng, pluss et lett UV-filter.

Pris: 876,- (50 ml)

Nattkrem Exclusive Repair

Reparerer og revitaliserer moden hud. Inneholder planteoljer og bøkeknoppekstrakt som stimulerer hudens celle-metabolisme og bidrar til å glatte ut rynker. Uten parabener, fargestoffer, silikoner og møter høyeste standard til moderne hudpleieprodukter.

Pris: 876,- (50 ml)

Fuktighetskrem for hals Exclusive Repair

Halskremen beskytter og gjør den utsatte huden i hals- og brystpartiet fastere og smidigere. En unik komposisjon av en rekke ingredienser sørger for å redusere rynker, motarbeide aldringstegn og gi varig forbedring av fuktighetsnivå, fasthet og mykhet. Påfør morgen og kveld på renset hud på hals.

Pris: 780,- (100 ml)

Øyekrem Exclusive Repair 

Kremen reduserer de mørke ringene rundt øynene og gir umiddelbar effekt. De organiske, naturlige ingrediensene reduserer linjer og tegn på trøtthet. Kremen påføres tynt for å motarbeide aldring av den tynne og sensitive huden rundt øynene.

Pris: 390,- (15 ml)